Івано-Франківщина: Профілактична робота з дітьми триває цілий рік

Івано-Франківщина: Профілактична робота з дітьми триває цілий рік

11.01.13 18:45 0 1224
Вже закономірністю стали звуки вибухів небезпечних піротехнічних засобів під час новорічних та різдвяних свят. Не секрет, що левова частка використання піротехніки здійснюється саме неповнолітніми. Тож, разом із працівниками кримінальної міліції у справах дітей журналісти обласних ЗМІ вирушили до центральної ялинки .

За словами начальника КМСД УМВС Алли Лемчак, такі рейди проводяться не тільки в центральній частині, але і в спальних районах міста. Де діти та підлітки без нагляду батьків збираючись в компанії, можуть вживати алкогольні напої та кидати петарди.

Так, за свята уже 18 неповнолітніх, яким виповнилося 16 років притягнуто до адміністративної відповідальності, ще п’ятеро доставлено до притулку. Під час вечірнього рейду правоохоронцям часто зустрічались компанії молодих людей, також чимало підлітків знаходились в інтернет-клубах, не зважаючи на «недитячу» годину. Цього разу дітей лише попередили, провівши з ними профілактичну розмову.

.

Посилена робота міліції серед дітей та підлітків не закінчиться із завершенням святкового періоду, але і продовжиться з початком навчального процесу.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпатські динамівці ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Свята ...

КОМЕНТАРІ