Львівщина: У внутрішніх військах розпочали навчання

Львівщина: У внутрішніх військах розпочали навчання

11.01.13 19:14 0 1252
У військових частинах Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України 9 січня розпочався новий навчальний період. Під час урочистих мітингів командири частин та керівництво управління Західного територіального командування привітали особовий склад з початком навчання.

Також під час мітингів з напутніми словами до особового складу звернулися ветерани військових частин та представники духовенства. Заходи з особовим складом розпочались з проведенням гуманітарної підготовки, де керівники груп ознайомили військовослужбовців та працівників внутрішніх військ з підсумками службово-бойової діяльності за 2012 рік та поставили завдання на 2013 рік.

З особовим складом провели комплексні заняття з дотримання заходів безпеки під час виконання різноманітних завдань бойової служби. На навчальних місцях розглянули питання щодо дотримання заходів безпеки при користуванні зброєю, боєприпасами, імітаційними засобами, пально-мастильними матеріалами, отруйними речовинами, електроприладами.

Значну увагу звернули також на вивчення заходів безпеки під час експлуатації техніки, проведення господарських робіт, виконання службово-бойових завдань, на заняттях з фізичної підготовки та порядок надання першої медичної допомоги. На кожному навчальному місті військовослужбовцям продемонстрували можливі ситуації, що виникають за непередбачуваних обставин та шляхи їх попередження.

Відповідно до вимог «Організаційно-методичних вказівок командувача внутрішніх військ МВС України з підготовки військ на 2013 рік» особливу увагу під час комплексних занять було зосереджено на дотримання Правил дорожнього руху при користуванні службовим та особистим автомобільним транспортом.

Так у Львівському полку внутрішніх військ інспектор сектору нагляду та профілактичної роботи відділу ДАІ міста Львова Людмила Ліб ознайомила військових правоохоронців з вимогами щодо дотримання правил дорожнього руху при користуванні власним та військовим транспортом, довела присутнім статистику ДТП, причини їх скоєння та розповіла про аварійні ділянки у місті Львові.

Цікаве заняття за темою «Порядок дій військових нарядів під час несення служби з охорони громадського порядку та охорони об’єктів при виявленні вибухонебезпечних предметів або тих, що їх нагадують» провели спеціалісти вибухотехнічної служби НДЕКЦ при ГУ МВС у Львівській області.

Старший інспектор вибухотехнічної служби підполковник міліції Олег Ліщинський розповів, як треба діяти під час виявлення предметів схожих на вибухівку та практично показав порядок дій та обладнання, яке застосовують фахівці вибухотехнічної служби. По завершенні занять всі військовослужбовці склали заліки з дотримання заходів безпеки під час виконання завдань військової служби.

Майор Олег Тіхов, фото - підполковника Вадима Голуба та майора Володимира Ховерко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті голова ...
Наступна новина: Житомирські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ