На Волині судили торговця алкогольним сурогатом

На Волині судили торговця алкогольним сурогатом

11.01.13 19:38 0 1412
Житель Івано-Франківської області збував етиловий спирт на ринку Луцька, аж поки його підпільну діяльність із виготовлення і продажу алкогольного сурогату не припинили луцькі правоохоронці.

У Луцькому міськрайонному суді Волинської області розглянули кримінальну справу щодо Валентина К., котрий незаконно торгував підакцизними товарами.

Чоловік у кінці осені та на початку зими на одному із ринків обласного центру реалізовував алкогольний сурогат. Вдома, попередньо зробивши запаси, Валентин у кустарних умовах змішував спирт сумнівного походження з водою. А вже готовий продукт, аби поповнити сімейний бюджет, продавав любителям «зеленого змія». Волинські міліціонери встановили, що збував на одному з ринків обласного центру.

При обшуку його помешкання міліціонери вилучили 3 скляні пляшки по 0,5 л розведеного сурогату та 10-літрову пластикову каністру з етиловим спиртом. Окрім того, у кіоску на ринку знайшли 7 пляшок саморобного алкоголю.

Відтак була порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Розглянувши матеріали справи, керуючись ст. 323 та ст. 324 КПК України, суд призначив Валентинові покарання у вигляді обмеження волі на строк один рік із конфіскацією незаконно виготовленої продукції. На підставі ст. 75 і ст. 76 КК України звільнив чоловіка від відбування покарання, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські міліціонери ...
Наступна новина: Держслужбовцю-хабарниці ...

КОМЕНТАРІ