На Волині знайшли чоловіка, який на переході збив жінку з дитиною

На Волині знайшли чоловіка, який на переході збив жінку з дитиною

12.01.13 11:24 0 1647
Водія, котрий збив двох пішоходів і зник із місця аварії, розшукали протягом доби.

У дорожньо-транспортній пригоди, що сталася на проспекті Волі, що в місті Луцьку, травмувалися, а відтак були госпіталізовані в реанімаційне відділення мама із 12-річним сином. Водій автомобіля «Фольксваген», зрозумівши, що накоїв, із місця аварії втік. Тож правоохоронці розпочали його пошуки.

Через півтори години було знайдено розшукуваний автомобіль «Фольсваген Гольф», який знаходився на одній із вулиць м. Луцька. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка, оглянувши транспортний засіб, встановила, що це авто дійсно потрапило у ДТП. Автомобіль доставили на арештмайданчик ВДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

– Уже наступного дня, провівши ряд заходів, розшукали і водія, котрий перебував за кермом на момент скоєння ДТП, – розповів начальник луцького міськвідділу полковник міліції Віталій Бортнюк. – Ним виявився 23-річний лучанин. Із його слів, він не надав потерпілим допомоги через те, що дуже злякався і був у шоковому стані.

Нині відкрите кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Попередня новина: На Буковині сувенірні ...
Наступна новина: На Волині чоловік зарізав ...

КОМЕНТАРІ