Чернівці: Відбувся «Новорічний вогник»  для людей з обмеженими фізичними можливостями

Чернівці: Відбувся «Новорічний вогник» для людей з обмеженими фізичними можливостями

12.01.13 12:08 0 1377
,11 січня, у великій залі ресторану готелю «Турист» відбувся «Новорічний вогник» для людей з обмеженими фізичними можливостями, організований міським товариством інвалідів-спинальників «Мрія» за сприяння Чернівецької міської ради, міського комунального центру «Турбота», громадської організації «Рідне місто» та Фонду Степана Ленігевича.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Паскар привітав всіх присутніх від імені секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина та від себе особисто з новорічно-різдвяними святами та запевнив, що у місті робиться все можливе для покращення життя інвалідів-спинальників: влада сприятиме, щоб такі зустрічі відбувалися декілька разів на рік, бо для багатьох – це не просто черговий захід, а чи не єдина можливість поспілкуватися.

На обліку Чернівецького міського товариства інвалідів-спинальників «Мрія» перебуває 44 людини з обмеженими фізичними можливостями. Щороку виділяються кошти на проведення різноманітних заходів.

«Свято всім сподобалося, – каже голова міського товариства інвалідів-спинальників “Мрія” Любов Чернецька. – Адміністрація “Туристу” безкоштовно надала залу. Ми самі підготували сценарій. Всі разом співали новорічно-різдвяні пісні, танцювали на візках, а член товариства Павло Савчук зіграв на саксофоні відомі композиції Френка Синатри.»

«Такі вечори для інвалідів-спинальників проводяться уже понад десять років, – зазначила директор міського комунального центру “Турбота” Інна Лисак, – Ми завжди привозимо цих людей на свято транспортом, який виділила міськрада.”

Від центру «Турбота» інваліди-спинальники отримали в подарунок комплекти постільної білизни.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Затримали білоруса, який ...
Наступна новина: Чернівці: У міській раді ...

КОМЕНТАРІ