На Чернігівщині затримали двох 18-річних

На Чернігівщині затримали двох 18-річних "гопників"

13.01.13 15:00 0 1116
До Прилуцького міського відділу внутрішніх справ, що на Чернігівщині, надійшло повідомлення від 33-річної прилучанки про пограбування. Жінка розповіла, що коли вона поверталася з роботи, двоє незнайомців збили її з ніг, нанесли їй ногами тілесні ушкодження та вирвали з рук сумку, в якій заходилися 1100 гривень та 420 доларів США.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група в повному складі на чолі з начальником міськвідділу внутрішніх справ підполковником міліції Русланом Курамшиним.

В ході огляду місця події (території міської дитячої лікарні) потерпіла вказала місце, де на неї був скоєний напад та описала грабіжників. Для встановлення можливих очевидців та свідків події в Прилуках був введений план «Спіраль», орієнтовані наряди патрульної служби, державної служби охорони, лінійного відділення міліції на залізничній станції «Прилуки», задіяно особовий склад Прилуцького міськвідділу внутрішніх справ.

Збираючи інформацію про злочин, міліціонери обійшли й опитали мешканців приватних домогосподарств, що розташовані поряд з місцем злочину, поспілкувалися з персоналом дитячої лікарні, однак отримати інформації, яка б становила оперативний інтерес, спочатку не змогли. Тоді правоохоронці сконцентрували свою увагу на тих, хто вже мав проблеми із законом. Наполегливість і професіоналізм міліціонерів було винагороджено позитивним результатом.

Під час спілкування з родичами одного з молодиків ті повідомили, що хлопець десь відпочиває із своїм товаришем. А той уже раніше був засудженим за крадіжки. Досвідчені оперативники вже не сумнівалися, що ці хлопці не просто так пішли гуляти того вечора. А коли наступного дня міліціонери показали потерпілій цих хлопців, жінка одразу упізнала в них своїх кривдників.

Нині 18-річні парубки перевіряються на причетність до інших злочинів на території Прилук.


СЗГ УМВС України
в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ