30 слухачів курсів післядипломної освіти Львівського державного університету внутрішніх справ склали присягу на вірність Батьківщині

30 слухачів курсів післядипломної освіти Львівського державного університету внутрішніх справ склали присягу на вірність Батьківщині

14.01.13 07:28 0 1215
У навчально-тренувальному центрі "Верещиця" Львівського державного університету внутрішніх справ слухачі курсів післядипломної освіти в урочистій обстановці склали присягу на вірність народу України. На плацу закладу вишикувались охоронці правопорядку, які в невдовзі будуть забезпечувати права і свободи громадян.

Привітати служителів Закону прибули й почесні гості на чолі з ректором університету генерал-лейтенантом міліції Михайлом Цимбалюком, представниками практичних правоохоронних підрозділів Львівщини. Вітаючи випускників, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Михайло Цимбалюк зазначив, що цей день є урочистим не лише для навчального закладу, а й для підрозділів ОВС, які приймають у свої лави цінне поповнення. «Перед Вами відтепер стоїть серйозний обов`язок – боронити мир та спокій своїх громадян, то ж з гідністю і честю виконуйте його. У добру путь!» – побажав Михайло Михайлович. Заступник начальника УМВС України на Львівській залізниці полковник міліції Роман Павелко привітав випускників і зазначив, що - професія правоохоронця є дуже важливою у формуванні особистості, і керівництво навчального закладу приділяє значну увагу у підготовці працівників для служби у практичних підрозділах як транспортної міліції так і територіальних правоохоронних органах нашої держави.

Кращі працівники, які показали високі результати навчальної діяльності були відзначені почесними грамотами та подяками. Вже по багаторічній традиції на добрий міліцейський путь поблагословив випускників внастоятель храму села Верещиця, отець Микола Ревуцький, який побажав морального зростання та Божого благословення у нелегкій професії правоохоронця.

Підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На вокзалі в Рівному ...

КОМЕНТАРІ