На Івано-Франківщині затримали чоловіка з

На Івано-Франківщині затримали чоловіка з "обрізом" гвинтівки

14.01.13 10:17 0 1264
На Прикарпатті попереджено факт браконьєрства. В не встановлений для полювання час та, прихопивши незаконну зброю, чоловік вирушив до лісу, аби вполювати собі обід.

10 січня в ході проведення відпрацювання по виявленню незаконного полювання та браконьєрства, інспектор сектору дозвільної служби Тлумацього РВ УМВС спільно із працівниками УТМР в урочищі «Мальгова» затримали 56-річного чоловіка, який саме вирушив на полювання.

Побачивши працівників міліції, браконьєр намагався приховати обріз мисливської рушниці «ІЖ» 16-го калібру, та 5 патронів до нього. Зброя виявилась не зареєстрованою, та із внесеними конструктивними змінами.

Мисливець пояснив, хотів вполювати собі зайця на обід. А рушницю купив ще 30 років тому у невідомого чоловіка. Вкоротив ж її у зв’язку із розривом стволів, які стали не придатні до стрільби.

За полювання в не встановлений час чоловікові загрожує штраф. А за фактом незаконного зберігання зброї проти правопорушника порушено кримінальне провадження, попередня правова кваліфікація якого визначена за статтею 263,ч. 1 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» , що карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: В області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: В ...

КОМЕНТАРІ