На Івано-Франківщині аферисти обкрадали громадян, знімаючи їх кошти з банкоматів

На Івано-Франківщині аферисти обкрадали громадян, знімаючи їх кошти з банкоматів

14.01.13 11:00 0 1169
Працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС в області та Снятинського райвідділу міліції виявили та припинили діяльність групи шахраїв, які займалися зняттям коштів із банківських рахунків громадян на території Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей.

Оперативники затримали аферистів «на гарячому» біля одного з банкоматів у Снятині, коли ті саме реалізовували свою злочинну схему. Зловмисниками виявилися четверо молодих жителів Івано-Франківщини. Один із них раніше працював у філії банку, а звільнившись звідти, прихопив із собою конфіденційну інформацію про клієнтів.

Слідчим управлінням УМВС України в Івано-Франківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій із використанням електронно-обчислювальної техніки. Зловмисників затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: В ...
Наступна новина: В Україні спрощено ...

КОМЕНТАРІ