У Києві дітей з малозабезпечених родин відправлять на йогу...

У Києві дітей з малозабезпечених родин відправлять на йогу...

14.01.13 11:50 0 2231
У здоровому тілі – здоровий дух! Під таким гаслом продовжує свою активну діяльність у 2013 році соціальна кампанія «Добрі справи». 11 січня, в рамках соціальної кампанії розпочинає роботу перша навчальна група з дитячої йоги для діток з багатодітних та малозабезпечених сімей. Спеціально для дітей з цих родин студія дитячої йоги «Жирафа» щотижня проводитиме безкоштовні заняття з хатха-йоги, під час яких діти не лише покращуватимуть свій фізичний та спортивний стан, а й вчитимуться спілкуватися зі своїм тілом та розвиватимуть навички комунікації з оточуючим світом.

— У швидкому темпі сучасного життя йога є чудовим засобом для того, щоб покращити свій настрій та самопочуття, отримати задоволення від розуміння свого тіла та душі. Поряд з цим, найважливішим призначенням йоги є допомагати іншим, адже «допомога» — це ключове поняття йоги, закладене у самій її суті та філософії. І не лише допомоги у покращенні свого здоров’я, а й в сприянні особистісному зростанню людини. Тому ми завжди раді можливості допомогти, особливо тим, хто має велике бажання займатися, але не має до того змоги. Маємо надію, що наша перша навчальна групка подасть добрий приклад, і таких розвиткових груп для діток з потребуючих родин ставатиме дедалі більше. — Руслана Лукошус, керівник студії дитячої йоги «Жирафа»

У складі першої навчальної групи заняття з дитячої хатха-йоги відвідуватимуть 10 діток з багатодітних та малозабезпечених родин віком від 6 до 8 рочків.

— Якщо у дитинстві закласти у дитини повагу до свого здоров’я,  то це неодмінно допоможе їй у майбутньому. З впевненістю можна сказати, що заняття йогою відкривають нові можливості для самореалізації та формують у дітей відповідальне ставлення до життя та здоров’я. Окрім того, маємо вже добрий досвід того, як дітям подобаються напрочуд цікаві та веселі заняття з йоги, тож сподіваємося, що навчання у студії дитячої йоги «Жирафа» стануть для дітей приємним задоволенням та щотижневим святом. — Іванка Здіховська, координатор навчального проекту з дитячої йоги

Перше заняття з йоги для діток відбудеться о 15.00 год у приміщенні фітнес-клубу «Ківі-Фітнес» за адресою: вул. Масарика, 2.

Також нагадаємо, що в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» діти з малозабезпечених та багатодітних сімей мають можливість щодня безкоштовно відвідувати ковзанку на пл. Ринок. Лише за перші зимові тижні вже потоваришували з ковзанами та весело провели свій час на ковзанці 232 дітей з таких родин. Довідка

Соціальна кампанія «Добрі справи» — проект підтримки багатодітних та малозабезпечених сімей, який реалізується Львівською міською радою з грудня 2009 року. Детальніше про соціальну кампанію можна дізнатися в Управлінні молоді, сім’ї і спорту, або на сайті Львівської міської ради. Координатор – Івасина Оксана, т. 297-58-71.

Про це повідомили у Київській міській раді

Всім також відомо, щоб фізичні вправи були користними потрібен повноцінний відпочинок, і зокрема, сон. Хоча кожен з нас хоче створити для себе максимально комфортні умови для сну і відпочинку, але не багато хто знає, що для того, щоб купити якісний матрац в Києві потрібно просто зайти в интернет магазин матрасові підібрати для себе найбільш підходящу модель матраса і найголовніше все це можна робити не виходячи з дому.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У рамках етно-фестивалю ...
Наступна новина: Відбудеться ІІ ...

КОМЕНТАРІ