На Закарпаті чоловік мало не спричинив залізничну аварію

На Закарпаті чоловік мало не спричинив залізничну аварію

14.01.13 12:21 0 1270
Працівниками транспортної міліції приділяється велика увага розкраданню елементів верхньої будови колії. Правоохоронці постійно проводять заходи по профілактиці та виявлення крадіжок на об’єктах залізничного транспорту, особливо в часи святкувань, коли деякі громадяни вирішують свої фінансові проблеми через крадіжки. Але, це їм не завжди вдається.

Патрульні лінійного відділу міліції на станції Королево Львівської залізниці затримали жителя Закарпатської області, який на залізничному перегоні Виноградів – Королево, з метою наживи, здійснив крадіжку елементів верхньої будови колії. У затриманого працівники транспортної міліції вилучили 14 протиугонів типу Р-50. Крадене планував збути на один з пунктів прийому металобрухту. Своїми діями чоловік міг би створити небезпеку руху транспорту по колії. Слід зазначити, що під час виконання маневрових робіт відсутність одного протиугону може призвести до сходу вагонів з колії.

Того ж дня до чергової частини лінійного відділу на станції Стрий від працівника залізниці надійшло повідомлення про те, що на перегоні Більче – Стрий невідомими особами було викрадено залізничну рейку Р-65 довжиною 8,5 метрів. Сума завданих збитків встановлюється та проводяться заходи щодо встановлення та затримання підозрюваних.

За обома фактами дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за статтею 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Михайло Мельник

Підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ