Хмельницький хлібзавод “Стіомі-Холдінг” й надалі працюватиме стабільно й без перебоїв

Хмельницький хлібзавод “Стіомі-Холдінг” й надалі працюватиме стабільно й без перебоїв

14.01.13 12:46 0 2380
Наприкінці тижня керівництво ТОВ “Стіомі-Холдинг”, що належить великому агрохолдингу “Кернел” видало наказ, яким призупинило процес вивільнення працівників і зупинку заводу загалом. Раніше планувалося розпочати реконструкцію підприємства і частину людей з березня скоротити. Працівники хлібзаводу вже в п’ятницю ознайомилися з наказом і підприємство продовжує ритмічно працювати.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха особисто провів низку перемовин із власниками одного з найбільших виробників хлібобулочних виробів на Хмельниччині. Робота цього підприємства аж ніяк не може залишитися поза увагою влади, адже власне тут випікається трохи менше половини усього необхідного області соціального хліба. І це єдиний завод, який випускає хліб для діабетиків. Наприкінці 2012 року тут вперше за останні два роки підняли ціну на продукцію. Цей факт є прикладом налагодженної співпраці власників та керівників області.

Наразі йдуть перемовини про проведення реконструкції заводу поетапно, без його зупинки. До слова, Хмельницький хлібзавод один із найдавніших в області і вимагає оновлення. За добу тут виготовляється більше 50 тонн лише соціального хліба.

Аби зняти соціальну напругу на понеділок запланована зустріч трудового колективу з керівництвом агрохолдингу та головою облдержадміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 5)
Наступна новина: Біля Коломиї затримали ...

КОМЕНТАРІ