Івано-Франківщина: Презентація нової книжки тележурналіста Василя Нагірного «Коломийський календар історичних дат та персоналій»

Івано-Франківщина: Презентація нової книжки тележурналіста Василя Нагірного «Коломийський календар історичних дат та персоналій»

15.01.13 08:23 0 1219
13 січня в міському управлінні освіти відбулася презентація нової книжки тележурналіста Василя Нагірного «Коломийський календар історичних дат та персоналій».

На презентації книжки були присутні представники районної, міської влади, громадські діячі та жителі Коломийщини. Голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич та міський голова Ігор Богданович Слюзар привітали автора та вручили подарунки.

Коломиянин Василь Нагірний - щирий носій національних і загальнолюдських цінностей, автор понад 200 документальних фільмів, член Національної спілки журналістів України, обласної спілки кінематографістів, Всеукраїнської спілки краєзнавців.

Народився 27 липня 1958 р. у м. Коломиї. Після закінчення середньої школи № 5 працював фоторетушером. Навчався заочно в Івано-Франківському педінституті. Працював у ЗОШ №1 (трудове навчання, валеологія, основи безпеки життєдіяльності). За сумісництвом працював на посаді завідувача відділу історії і культури у редакції газети "Коломийський вісник". Працював у редакціях газет "Вільний голос", "Вік", "Ділова газета". З 2003 року на науковій роботі в музеї народного мистецтва Гуцульщини і Покуття, за сумісництвом розпочав працю над телепроектом "Місто Кола - спадок предків" на ТРК НТК.

Краєзнавець, тележурналіст, автор програм "Місто Кола -- спадок предків" та "Червоної Руси - підкова золота", "Недавні історії давнього міста", , що зібрали в собі 44 телесценарії про історію, побут та звичаї нашої Коломийщини. Це вже третє доповнене видання Нагірного, яке вийшло в рамках серії "Коломийська бібліотека".

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: VII ...
Наступна новина: У Львові впродовж двох ...

КОМЕНТАРІ