Обласна влада вживає заходів аби Хмельницький хлібокомбінат вивести із кризи

Обласна влада вживає заходів аби Хмельницький хлібокомбінат вивести із кризи

15.01.13 09:31 0 1185
Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Галищука відбулись збори трудового колективу Хмельницького хлібокомбінату «Стіомі – Холдинг» з питання подальшої діяльності підприємства. Як відомо на підприємстві виникла напружена ситуація серед робітників, зумовлена підписанням директором Олександром Огуєм наказу щодо скорочення штату своїх працівників.

Разом з тим, влада області докладає максимум зусиль, аби знайти вирішення цієї проблемної ситуації. Так, голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха ініціював створення робочої групи аби об’єднати всіх для виведення Хмельницького хлібзаводу із кризи.

Проблема у тому, що майно хлібокомбінату ТОВ “Стіомі-Холдинг” перебуває у заставі “Укрексімбанку”.

Володимир Галищук наголосив на тому, що одним із варіантів вирішення проблемної ситуації є пошук інвестора, чим наразі і займаються представники обласної влади. Поряд з тим, керівник західного регіону «Кернел» Валерій Кузьмін зазначив, що новим наказом від 10 січня скасовується дія попереднього наказу №4 від 4 січня 2013 року про звільнення працівників хлібокомбінату. Водночас він не дав ствердної відповіді, скільки часу працюватиме завод і робітники.

Це питання перебуває на особистому контролі голови облдержадміністрації Василя Ядухи, який наголошує, що першочерговим є вирішення проблем простих громадян, які стали заручниками таких обставин.

І.Михайлова

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: На підтримку ...
Наступна новина: Тернопільщина: Влада ...

КОМЕНТАРІ