На Львівщині 51-річний  чоловік намагався викрасти зі супермаркету алкоголь

На Львівщині 51-річний чоловік намагався викрасти зі супермаркету алкоголь

15.01.13 10:54 0 1141
У Дрогобицький міський відділ міліції надійшло телефонне повідомлення від охоронця супермаркету. Працівник розповів міліціонерам, що покупець намагався викрасти алкогольні напої.

У Дрогобичі 8 січня 2013 року 51-річний місцевий житель намагався викрасти зі супермаркету горілчані вироби. Чоловік узяв з вітрини пляшку горілки та літрову пляшку пива і заховав під куртку. Намагаючись вийти з магазину не поміченим, зловмисник натрапив на охоронця.

Спостережливий охоронець завадив зловмиснику винести зі супермаркету алкогольні напої, повідомивши при цьому працівників міліції. За лічені хвили правоохоронці прибули на місце події та затримали горе-покупця.

У відділі міліції вже немолодому чоловікові довелось пояснити свої дії, адже раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався. Незважаючи на поважний вік, увесь "секрет" чоловіка полягав у тому, що йому кортіло "просто" випити, а коштів на таку "розкіш" не було.

Дрогобицькі правоохоронці зловмисника притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 51 (дрібна крадіжка) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ