У Львові на 14-років засудили зловмисника, який жорстоко вбив чоловіка своєї рідної сестри

У Львові на 14-років засудили зловмисника, який жорстоко вбив чоловіка своєї рідної сестри

15.01.13 11:30 0 1215
Шевченківський суд м. Львова засудив до 14 років позбавлення волі 26- річного чоловіка, який кухонним ножем смертельно поранив чоловіка своєї сестри, за те, що він надто довго катався на скутері.

Подія сталась у травні 2009 року. Того вечора Андрій ( імена у тексті змінено) разом із своєю дівчиною прийшов додому. На подвір’ї будинку вечеряла його сестра зі своїм чоловіком та ще кілька їхніх друзів. Один із товаришів приніс пляшку горілки. Уся компанія випила по чарці. Після вечері Андрій відвіз одного з друзів скутером додому.

Коли повернувся, Олег попросив у Андрія скутер, щоб покататися. Його не було близько 15 хвилин. Під час відсутності транспортного засобу Андрій дуже нервував.

Коли чоловік сестри повернувся, зловмисник запитав його чому він так довго катався. Між ними виник конфлікт. Почалась бійка у яку втрутилась Олена, яка хотіла помирити брата і коханого.

Чоловіки на кілька хвилин заспокоїлись. Олег вибіг на вулицю, а Андрій вхопив ножа, який лежав на підвіконні і побіг за чоловіком сестри. Він поранив його у живіт та грудну клітку. Після інциденту зловмисник сів на скутер і поїхав. Знаряддя злочину він викинув у водосховище.

Поки зловмисник тікав, Олег на подвір’ї стікав кров’ю. На місце події прибула карета швидкої допомоги, лікарі констатувало смерть потерпілого.

Андрій переховувався на водосховищі, коли повертався додому, його затримали правоохоронці. Зловмисник зізнався у скоєному. Він розповів правоохоронцям усі деталі скоєння злочину. Проти зловмисника порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Шевченківський суд виніс вирок – 14 років позбавлення волі.

Для зловмисника це вже не перша судимість, він двічі відбував покарання умовно. Обидва рази за скоєння грабежу.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області 56 ...

КОМЕНТАРІ