У Львівській області 56 курців притягнули до адміністративної відповідальності

У Львівській області 56 курців притягнули до адміністративної відповідальності

15.01.13 11:43 0 1281
Впродовж 16 грудня 2012 – 10 січня 2013 року у Львівській області за куріння у громадських місцях співробітники органів внутрішніх справ притягнули до адміністративної відповідальності 56 осіб.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів», який вступив у дію від 16 грудня 2012 року, на Львівщині до адміністративної відповідальності притягнуто 56 осіб.

Найчастіше правоохоронці виявляли порушників у Дрогобичі та Дрогобицькому районі. Там до адміністративної відповідальності було притягнуто 21 курця. У Львові виявили та притягнули до відповідальності за вказане вище порушення 16 осіб, серед них - одного неповнолітнього.

Співробітники органів внутрішніх справ також притягнули до адміністративної відповідальності осіб, які курили у громадських місцях Стрия, Яворова, Червонограда, Сокалю, Городка, Жовкви і Трускавця.

За рішеннями судів з порушників стягнуто майже 2000 гривень. Нагадаємо, що за невиконання норм вказаного Закону порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками статті 175 – 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Розмір штрафу передбачений у розмірі від 51 до 170 гривень.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові на 14-років ...
Наступна новина: Працівники буковинської ...

КОМЕНТАРІ