Працівники буковинської міліції затримали розбійників

Працівники буковинської міліції затримали розбійників

15.01.13 11:59 0 1193
Вчора в результаті наполегливих та злагоджених дій оперативних працівників управління карного розшуку та Сторожинецького райвідділу було затримано двох 22-річних молодиків за підозрою у вчиненні розбійного нападу на пенсіонерів у селі Кам’яна.

Одного з них було затримано в розважальному закладі міста Чернівці, де він витрачав здобуті злочинним шляхом кошти, а іншого розбійника затримали у його родичів, де він переховувався.

Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання УМВС. Один із підозрюваних вже раніше судимий за скоєння злочинів майнового характеру.

Нагадаємо, що 10 січня 2013 року до Сторожинецького райвідділу міліції звернулася жителька села Кам’яна та повідомила, що невідомі особи проникли до житлового будинку та вимагали гроші.

Прибувши на місце події міліціонери з’ясували, що зловмисники проникли до помешкання 73-річної жінки через незачинені двері будинку, де під загрозою застосування насильства заволоділи грошима в сумі 1500 гривень та ювелірними виробами.

На місці події виявили померлого літнього чоловіка. Призначено судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч.3 ст. 187 (розбій) кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 56 ...
Наступна новина: Луцьк: Перша нічия в ...

КОМЕНТАРІ