Луцьк: Перша нічия в «Освіти»

Луцьк: Перша нічия в «Освіти»

15.01.13 12:17 0 1676
З нічиєї розпочала другу частину Чемпіонату з міні футболу у другому дивізіоні Луцька після новорічно-різдвяних канікул команда «Освіта» Луцьк. У черговому шостому турі освітян екзаменувала команда «Олімп» з обласного центру, яка в дебютному для себе минулорічному Чемпіонаті Луцька в другій лізі посіла сьоме місце та здобула право грати у Кубку другої ліги.

Освітяни першими відкрили рахунок. На десятій хвилині першого тайму гол забив Віталій Куровець. Проте на початку другого тайму гравці «Олімпу» скористалися помилкою захисту «Освіти» і відновили перевагу. Хорошу нагоду вирвати перемогу на свою користь мали освітяни у другому таймі, коли пробивали 10-ти метрові штрафні удари. Проте в першому випадку, після удару Андрія Тучкевича, переможцем вийшов воротар «Олімпу», а в другому епізоді Володимир Гащин не влучив у ворота суперників.

Отже в підсумку бойова нічия, після якої «Освіта» закріпилася на другому місці в чемпіонаті і лише на одне очко відстає від лідера, команди «Мідас-Трейд» з Луцька. Наступного туру саме ці команди зустрінуться в очному поєдинку між собою.

Більш детальну інформацію про шостий тур Чемпіонату з міні футболу та дату наступного туру за участю «Освіти» можна дізнатися на офіційному сайті АМФВ www.amfv.com.ua.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ