Працівники МНС взяли участь у зборах керівного складу цивільного захисту навчальних закладів міста Луцька

Працівники МНС взяли участь у зборах керівного складу цивільного захисту навчальних закладів міста Луцька

15.01.13 12:30 0 1560
11 січня у Луцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 23 відбулася семінар-нарада з керівниками цивільного захисту навчальних закладів обласного центру з підбиття підсумків роботи у 2012 та визначення планів на 2013 рік.

Відкрила нараду заступник начальника Луцького міського управління освіти Лілія Кревська, яка виступила з доповіддю про проведену роботу у сфері забезпечення захисту освітніх закладів міста у минулому році, що проводилась відповідно до вимог Закону України «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру».

Про важливість вивчення в ЗОШ предмету основ безпеки життєдіяльності також наголосив і начальник навчально-методичного центру та безпеки життєдіяльності Волинської області полковник служби цивільного захисту Сергій Шмига.

Начальник служби цивільного захисту в м. Луцьку та Луцькому районі підполковник служби цивільного захисту Руслан Фтемов розповів учасникам семінару про функціонування та діяльність служби цивільного захисту, готовність підрозділів до дій на випадок НС і наголосив, що від злагодженості дій в умовах надзвичайних ситуацій адміністрації навчальних закладів та пожежно-рятувальних підрозділами залежить життя дітей.

Керівники навчальних закладів ознайомились з кращими методичними розробками ТУ МНС в області з питань безпеки життєдіяльності, переглянули навчальні фільми щодо пожежної безпеки, порядку дій під час проведення евакуації дітей на випадок пожежі. Кожен учасник отримав у подарунок від рятувальників комплект листівок з питань безпеки та DVD-диск «Небезпечні знахідки», виготовленні ДСУ НС у співпраці із ОБСЄ.

За активну роботу та сприяння підвищенню рівня цивільного захисту в дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладах обласного центру працівники ТУ МНС в області вручили кращим освітянам міста подяки та грамоти.

Нарада пройшла у діловій атмосфері і стала показником злагодженої роботи рятувальників та освітян.

Управління освіти міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Перша нічия в ...
Наступна новина: Луцьк: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ