Рівненщина: Навколо «Волині туристичної» об’єднуються готелі

Рівненщина: Навколо «Волині туристичної» об’єднуються готелі

15.01.13 15:13 0 1065
Дізнатися про туристичні цікавинки краю, а також мандрівні маршрути відтепер можна буде і в готелях. Таку інформацію вже нині пропонують у готелі «Мир». До проекту «Волинь туристична» доєднуються і їх колеги з Луцька.

Наразі ж у «Мирі» відкрилася виставка картин рівненського художника Дмитра Личака. Під час подорожей теренами області він написав портрети людей, що нині проживають на Поліссі. Ці 12 робіт об’єднав один із календарів «Волині туристичної». Тож упродовж двох тижнів оригінали картин можна побачити у фойє готелю.

Тим часом інформація про туристичні об’єкти на теренах області користуються популярністю, коментує заступник директора готелю «Мир» Оксана Хоменко. Водночас історична Волинь має потужні пам’ятки природи та історії. Єдине, чого нині не вистачає – це розголосу. Над цим і працюватимуть фахівці галузі.

Туристичний ресурс краю потрібно використовувати і розвивати. До того ж область має серйозний транзитний потенціал, коментує заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. Тож на часі - підтримка мандрівного проекту на рівні готелів.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На дороги Рівненщини в ...

КОМЕНТАРІ