На Львівщині затримали наркоманів із марихуаною

На Львівщині затримали наркоманів із марихуаною

15.01.13 16:00 0 1143
Днями працівники Жидачівського РВ ГУМВС України у Львівській області затримали мешканця м. Ходорів, Жидачівського району, який незаконно зберігав наркотичні засоби у квартирі яку винаймали.

Оперативники встановили, що 20-річний чоловік зберігав 310 грамів наркотичного засобу – коноплі. Дану подію зареєстровано в єдиний реєстр досудових рішень, ведеться слідство.

Окрім цього, працівники СБНОН Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС на перехресті вулиць Гірняка – Вагонна, що у м. Львові, затримали 38-річного львів’янина, у якого виявили та вилучили поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною рослинного походження світло - зеленого кольору, вагою близько 6 грамів. За даним фактом проводиться перевірка, вилучений наркотичний засіб направлено до НДЕКЦ при ГУМВС для проведення експертизи.

Також, вчора у м. Львові по вулиці Шевченка затримали 26-річного жителя

м. Дубляни, Жовківського району, в якого в кишені куртки виявили та вилучили пакет із речовиною схожою на наркотичний засіб – марихуану, вага якої становить близько 5 грамів. Вилучену речовину скеровано на експертизу до НДЕКЦ при ГУМВС.

УБНОН ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ