У Луцьку відбулося «Диво на льоду»

У Луцьку відбулося «Диво на льоду»

15.01.13 16:16 0 1548
У новорічні дні кожен чекає на подарунок. А зустріч з живими «символами» Нового Року – Дідом Морозом та Снігуронькою без позитивних емоцій не залишає, ані малих, ані дорослих.

Цими вихідними у Луцьку відбулася благодійна акція «Диво на льоду» – свято на катку «Снігова королева», для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, організоване.

Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з громадською організацією «Хокейний клуб Спарта».

У програмі заходу – показові виступи «спартанців», а також віншування подарунками від Діда Мороза та Снігуроньки, неформальне спілкування за солодким столом, катання на ковзанах.

З грудня минулого року Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з народним аматорським фольклорним гуртом «Чачка» організували гурток з вивчення колядок та щедрівок для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Під час акції «Диво на льоду» відвідувачі гуртка вітали хокеїстів та їхніх гостей. Пісенні подарунки для діток також підготували Дарина Зубчук (ЗОШ №1) та Іванна Демчук (ЗОШ №9).

Довідково. Акція відбулася за підтримки молодіжної громадської організації «Волонтерський клуб м. Луцька», благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», катка «Снігова королева», ПП «Голуб», Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині затримали ...
Наступна новина: Львів представлять на ...

КОМЕНТАРІ