Чернівцям вручили диплом за участь у “Параді вишиванок”

Чернівцям вручили диплом за участь у “Параді вишиванок”

15.01.13 18:32 0 1210
Днями у Ратуші відбулася зустріч голови громадського обєднання «Столичні ініціативи» Ігоря Добруцького із заступником Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександром Паскарем та учасниками чернівецької делегації, яка минулоріч здобула кілька перемог на Всеукраїнському «Параді вишиванок».

«Проект «Парад вишиванок» досяг рівня, коли може запропонувати кожному українцеві долучитися до низки наших заходів, які мають унікальне значення для культури України, – зазначив голова оргкомітету «Параду вишиванок» Ігор Добруцький. – Ми підтримуємо традицію та творчу енергію малих міст і сіл, а також залучаємо молодь до участі у творчих заходах, підтримуючи спадкоємність поколінь. Минулий рік вразив нас активністю вашого міста, яке здобуло чи не найбільше перемог у різних номінаціях»

Голова громадського обєднання «Столичні ініціативи» та оргкомітету «Параду вишиванок» вручив Олександрові Паскарю диплом за участь у «Параді вишиванок», подарунки із символікою параду та презентовано програму оргкомітету на 2013 р.: «Фестиваль писанок 2013», «Парад вишиванок 2013», «Фестиваль Святого Миколая», «Фестиваль шопки».

«Зважаючи на колорит буковинського краю, Чернівці просто зобов’язані виявляти активність у заходах з етнічним забарвленням, – каже Олександр Паскар. – Кількість етнографічних фестивалів у нашому місті зростає, тож ми готові брати участь у ваших нових проектах і надалі показувати всій Україні багатство наших традицій.»

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ