Хмельницькі правоохоронці розкрили жорстоке вбивство

Хмельницькі правоохоронці розкрили жорстоке вбивство

15.01.13 18:44 0 1097
До чергової частини Хмельницького міського відділу внутрішніх справ звернувся молодий чоловік із повідомленням про те, що він виявив труп власника будинку, в якого винаймав кімнату. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Оглянувши будинок, правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками удушення. В ході проведення досудового слідства вдалося встановити, що напередодні у потерпілого був гість — його знайомий, якого він випадково зустрів у місті. 23-річний юнак через погані погодні умови не міг дістатися до своїх родичів і попросився переночувати у свого знайомого. Чоловік з розумінням поставився до такої ситуації і запросив молодика до свого помешкання.

Поспілкувавшись, чоловіки розійшлись по кімнатах відпочивати.

На ранок між господарем дому та гостем виникла суперечка, котра невдовзі переросла у бійку із биттям посуду, киданням ножицями та іншими підручними предметами.

Свою перевагу в такому «двобої» молодший з чоловіків вирішив довести за допомогою електричного кабелю, який випадково потрапив йому під руки. Хлопець накинув шнур на шию своєму опонентові і затягував його доти, доки 59-річний господар не перестав чинити опір.

Після цього, привівши до ладу свій зовнішній вигляд, молодик спокійнісінько зібрав свої речі, прихопив залишки спиртного, золотий браслет, мобільний телефон та кілька сотень гривень, які належали загиблому, і подався у своїх справах. Кілька днів хлопець їздив різними містами, продаючи вкрадені речі, аж поки не дістався місця свого проживання в Кіровоградській області.

Відсвяткувавши за вторговані гроші новорічні та різдвяні свята, зловмисник і не сподівався, що його найдуть так далеко від місця злочину. І дарма, бо незабаром на порозі його домівки стояли хмельницькі міліціонери.

Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — навмисне вбивство. Молодик зізнався у скоєному. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Довічне ув'язнення - за ...

КОМЕНТАРІ