У ДТП під Полтавою загинули три людини

У ДТП під Полтавою загинули три людини

15.01.13 19:41 0 1239
Близько 8-ї години 13 січня на 42-му кілометрі автодороги Мала Рублівка-Полтава сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій три людини загинули та одну особу тяжко травмовано.

За попередньою інформацією, у напрямку міста Полтава рухався автомобіль «Шевроле-Епіка», під керуванням 46-річного полтавця. У легковику, крім водія, знаходилися ще три пасажири. На заокругленні дороги водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, внаслідок чого автівку «винесло» на зустрічну смугу. У цей час по ній рухався пасажирський автобус «Вольво», під керуванням 45-річного полтавця. У салоні автобусу знаходилися сім пасажирів. Водій автобусу прикладав максимум зусиль, аби не допустити ДТП. Однак аварії уникнути не вдалося.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів три пасажири легкового автомобіля загинули на місці пригоди. Потерпілими виявилися жителі Котелевського району Полтавщини. Водія «Шевроле» каретою швидкої медичної допомоги доставили до реанімаційного відділення першої міської лікарні Полтави, де він перебуває і досі у безконтактному стані.

Що стосується автобуса «Вольво», то ні його водій, ні пасажири не постраждали. Після ДТП полтавська фірма-перевізник направила на місце трагедії інший автобус марки «Мерседес», яким пасажири продовжили поїздку за маршрутом.

За цим фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), у ході якого слідчий ретельно вивчить усі обставини та причини трагедії та надасть їм адекватну юридичну оцінку.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Затримали шахраїв, які ...
Наступна новина: Рівненщина: Понад 13 тисяч ...

КОМЕНТАРІ