Львівщина: У Червонограді 15-річна дівчина пограбувала свою подругу

Львівщина: У Червонограді 15-річна дівчина пограбувала свою подругу

16.01.13 11:48 0 1198
До Червоноградського міськвідділу міліції звернувся 43-річний батько потерпілої. Чоловік розповів, що його 9-річна донька поїхала до подруги в гості, а повернулась без сережок, мобільного телефону і 500 гривень.

У ході проведених заходів працівники ВКМСД встановили, що неповнолітня мешканка Сокальського р-ну приїхала в гості до своєї 15-річної подруги у м. Червоноград. Зловмисниця мешкає з бабусею, бо її батьки позбавлені батьківських прав.

Дівчата зустрівшись на вулиці. 15-річна місцева мешканка не була надто гостинною і навіть не запросила гостю додому. Зловмисниця пригрозила подрузі фізичною розправою і забрала у неї золоті сережками, мобільний телефон «Нокія С 2» та 500 грн. Після пограбування неповнолітня посадила подругу на маршрутку і відправила назад додому.

Зараз за цим фактом проводиться перевірка. Варто зауважити, що 15-річна зловмисниця у минулому році також скоїла аналогічний злочин. Проти неї було порушено кримінальну справу.

Як повідомив начальник ВКМСД Червоноградського МВ Руслан Король у 2012 році неповнолітніми скоєно 46 злочинів, всього складено 171 адміністративний протокол.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(за матеріалами Червоноградського МВ )
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Львівщина: У Червонограді ...

КОМЕНТАРІ