Львівщина: У Червонограді складено адміністративні протоколи на   неповнолітніх які розпивали спиртні напої та курили у заборонених місцях

Львівщина: У Червонограді складено адміністративні протоколи на неповнолітніх які розпивали спиртні напої та курили у заборонених місцях

16.01.13 12:01 0 1155
Із 28 грудня 2012 року по 14 січня 2013 року співробітники Червоноградського ВКМСД провели профілактичні заходи серед дітей, щодо вчинення ними злочинів під час святкування Новорічних та Різдвяних свят.

Основною метою заходу було проведення разом із службою у справах дітей Червоноградської міської ради рейдів із виявлення бездоглядних дітей на вулицях, парках, ринках, територіях обслуговування залізничного транспорту, підвалах із метою недопущення скоєння злочинів дітьми та відносно них.

Із цією метою відпрацьовувались комп’ютерні клуби та інші розважальні заклади на предмет дотримання адміністрацією зазначених закладів обмежень відвідування їх особами 18-річного віку, розповсюдження наркотичних засобів і психотропних речовин.

Спільно із органами виконавчої влади посилювався контроль за дотриманням закладами торгівлі вимог законодавства щодо заборони продажу дітям алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Перевірялись неблагополучні сім’ї, в основному, де батьки зловживають спиртними напоями. Їх було попереджено про кримінальну відповідальність за злісне ухилення від виконання батьківських обов’язків по догляду за дитиною. Проводились мироприємства на території та поблизу шкіл із метою виявлення неповнолітніх, які вживають спиртні напої та тютюнові вироби.

Так, у ході проведених заходів було перевірено 4 неблагополучні сім’ї, виявлено 5 неповнолітніх, які вживали спиртні напої та тютюнові вироби у заборонених місцях на яких складено адміністративні протоколи за ознаками ч. 1 ст.178 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді) та ч. 1 ст.175 КУпАП (Куріння тютюнових виробів в громадських місцях), зокрема 8 протоколів складено на дорослих за ознаками ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та ч. 175 КУпАП.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(за матеріалами Червоноградського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: З магазину ...

КОМЕНТАРІ