У  лютому на лучан чекають проміжні вибори до обласної ради

У лютому на лучан чекають проміжні вибори до обласної ради

16.01.13 12:48 0 1312
Під час шньої оперативної наради заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич наголосив, що 17 лютого відбудуться проміжні вибори до обласної ради. Вони проводитимуться у зв’язку з тим, що депутат Анатолій Вітів, який був обраний у 2010 році по виборчому округу № 37, став депутатом Верховної Ради України.

За його словами, відділ ведення Державного реєстру виборців міської ради розробили пропозиції Луцькій міській виборчій комісії щодо утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць. Зокрема, на території міста буде утворено 5 спеціальних та 36 звичайних виборчих дільниць. Спеціальні виборчі дільниці будуть утворені у Волинському обласному онкологічному диспансері та обласній лікарні для надання медичної допомоги невиліковним хворим, Волинському обласному територіальному медичному протитуберкульозному об’єднанні, Волинській обласній психіатричній лікарні № 1, Луцькій міській клінічній лікарні та Волинському обласному наркологічному диспансері.

Юрій Вербич зауважив, що підписано розпорядження «Про організацію виборчого процесу у м. Луцьку з проведення проміжних виборів депутатів Волинської обласної ради 17 лютого 2013 року». У ньому розподілено обов’язки між усіма службами щодо підготовки до голосування та закріплено відповідальних осіб за кожною дільницею. На міську владу покладено обов’язок сприяти організації та проведенню виборів, матеріально-технічне забезпечення дільниць. Він закликав відповідальних осіб у разі виникнення непорозумінь чи проблем звертатися до нього.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому відзначив: у зв’язку з тим, що ці вибори проміжні, терміни висунення кандидатів та передвиборча кампанія має стислі строки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Молодик, відпочивши в ...

КОМЕНТАРІ