Луцьк: Святослав Кравчук подякував структурним підрозділам та службам міської ради за гарну організацію та проведення святкових заходів

Луцьк: Святослав Кравчук подякував структурним підрозділам та службам міської ради за гарну організацію та проведення святкових заходів

16.01.13 13:07 0 1329
За його словами, все пройшло злагоджено та на належному рівні. Нарікань від лучан не було. Однак, не все, що планувалося, вдалося зреалізувати. Однією із причин є відсутність коштів. Святослав Кравчук зауважив, що на відміну від Києва, де на святкування Нового року виділялося декілька мільйонів гривень, ми такого ресурсу не маємо. Але і в умовах обмеженого фінансування нам вдається організувати хороші заходи для лучан та гостей міста, які відображають традиції нашого народу. Зокрема, це фестиваль «Різдво у Луцьку», фестиваль колядок та вертепів «З Різдвом Христовим!» тощо.

Також він зазначив, що в рамках етно-фестивалю «Різдво у Луцьку» 12-13 січня 2013 року відбувалася акція «З Різдвом у серці», під час якої волонтери Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» і ВОГО «Центр ефективної комунікації» збирали кошти на лікування учениці гімназії № 4 м. Луцька Вікторії Парфенюк. Зібрані кошти передано мамі Вікторії.

Святослав Кравчук подякував громадським організаціям, які також долучилися до проведення заходів.

Потому перший заступник міського голови перейшов до щоденних проблем. Зокрема, він зауважив, що зростає заборгованість з оплати за надані комунальні послуги. Найкраща ситуація з підприємством «Луцькводоканал», де на належному рівні організована робота з боржниками. Найнижчі ж показники у ДКП «Луцьктепло».

Також люди боргують підприємству «Луцькспецкомунтранс» за надані послуги з вивезення побутового сміття. Однією із проблем для цього підприємства є те, що побутові відходи у міські контейнери викидають й жителі прилеглих сіл, які їдуть на роботу до Луцька. Ці відходи комунальне підприємство змушене утилізувати за свої кошти. На його думку, у цьому питанні необхідно виробити певну позицію.

Збільшилась, за словами першого заступника міського голови, й заборгованість за надані послуги з утримання будинків.

Потому Святослав Кравчук звернув увагу присутніх на неналежне виконання протокольних доручень, виданих у VI кварталі 2012 року. За його словами, необхідно більш відповідальніше відноситися до цього, а не робити формальні відписки, аби закрити документ.

Звернув увагу Святослав Кравчук й на святкове оформлення міста. Він зауважив, що напередодні новорічно-різдвяних свят міська влада звертається до керівників підприємств та установ, аби вони прикрасили свої будівлі святковою ілюмінацією, прикрасами тощо. Однак, як показує практика останніх років, найвідповідальнішими є бюджетні структури, малі підприємці та інші установи, які не володіють великими фінансовими ресурсами. За його словами, приємно подивитися на приміщення Луцької міської стоматполіклініки, Волинської обласної станції переливання крові, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, готелю «Україна», гіпермаркету «Там-Там» тощо. Однак, багато банківських установ, супермаркети «Вопак» та інші, структури, що не є найбіднішими, проігнорували прохання влади та не оформили святково приміщення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині чоловіки ...
Наступна новина: У Луцьку відбудуться ...

КОМЕНТАРІ