17 січня  у парку імені 900-річчя міста Луцька відбудеться загальноміська екологічна акція

17 січня у парку імені 900-річчя міста Луцька відбудеться загальноміська екологічна акція

16.01.13 13:54 0 1303
У залі засідань міської ради відбулася нарада з питань участі підприємств, установ та організацій міста у роботах з розчистки від аварійних, вітровальних та пошкоджених дерев території парку культури і відпочинку імені 900-річчя міста Луцька.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока підсумував роботу, яка була проведена відділом екології міської ради в 2012 році у рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою. Він повідомив, що у Луцьку було проведено 20 загальноміських екологічних днів та толок з покращення санітарно-екологічного стану. Більшість підприємств, організацій та установ відповідально поставилися до поставлених завдань з очистки парків і скверів та прибережної зони річки Сапалаївки. Міський голова Микола Романюк нагородив почесними грамотами та подяками 40 колективів, які брали активну участь у міських толоках, та відзначив 78 осіб подяками.

17 січня о 9.00 розпочнеться загальноміська екологічна акція у парку культури і відпочинку імені 900-річчя міста Луцька. У грудні і січні під час снігопадів було повалено багато дерев. Комісія провела обстеження, склала акти, які дозволяють їх видалити. Для ефективної роботи парк поділили на сектори. Керівники підприємств, установ, організацій отримали доручення забезпечити учасників необхідним інвентарем та технікою для проведення робіт з розчищення території парку, обрізки та кронування дерев.

Борис Сорока попросив представників муніципальної міліції провести рейди з виявлення стихійних сміттєзвалищ у прибережній зоні річки Сапалаївки, скласти протоколи і притягнути порушників благоустрою до адміністративної відповідальності.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Змінено порядок ...
Наступна новина: У Луцьку відбувся шаховий ...

КОМЕНТАРІ