Буковинські правоохоронці затримали зловмисників, які скоїли розбійний напад

Буковинські правоохоронці затримали зловмисників, які скоїли розбійний напад

16.01.13 16:38 0 1169
До Сторожинецького райвідділу міліції звернулася жителька села Кам’яна та повідомила, що невідомі особи проникли до житлового будинку та вимагали гроші.

Прибувши на місце події міліціонери з’ясували, що зловмисники проникли до помешкання 73-річної жінки через незачинені двері будинку, де під загрозою застосування насильства заволоділи грошима в сумі 1500 гривень та ювелірними виробами.

На місці події правоохоронці виявили померлого літнього чоловіка. Для встановлення причини смерті було призначено судово-медичну експертизу.

Вже на другий день, в результаті наполегливих та злагоджених дій оперативних працівників управління карного розшуку УМВС області та Сторожинецького райвідділу за підозрою у скоєнні цього розбійного нападу були затримані двоє 22-річних молодиків.

Одного з них міліціонери затримали в розважальному закладі міста Чернівці, де останній витрачав здобуті злочинним шляхом кошти, а іншого нападника затримали у його родичів.

Дії зловмисників попередньо кваліфіковано за ч.3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України.

Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання при УМВС. До речі, один із підозрюваних вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів майнового характеру.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У виші Львова викрито ...
Наступна новина: Працівники УБОЗу відправили ...

КОМЕНТАРІ