На Чернігівщині провели конкурс

На Чернігівщині провели конкурс "Міліція очима дітей"

16.01.13 17:09 0 1249
Уже традиційним стало проведення на початку року конкурсу творчих робіт «Міліція очима дітей», започаткований Щорським районним Центром дитячої та юнацької творчості спільно з місцевим райвідділом міліції.

Як і на минулих конкурсах, діти показали у своїх малюнках наскільки важливою є міліцейська праця. Хлопчики і дівчата, які самі мріють у майбутньому стати захисниками правопорядку, висвітлили у своїх роботах міліцейські будні та щоденні подвиги міліціонерів. За допомогою фарб та олівців діти передали своє позитивне ставлення до представників цієї професії.

Серед великої кількості робіт було відібрано 20, автори яких стали призерами та лауреатами конкурсу і нагороджені грамотами та подарунками від керівництва Щорського РВ та Центру. Згідно рішення журі переможницею конкурсу стала вихованка студії образотворчих мистецтв центру дитячої та юнацької творчості Анна Приходько.

У церемонії нагородження взяли участь заступник начальника Щорського райвідділу міліції Юрій Кожанов та оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Наталія Юріна.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Молокопереробне ...

КОМЕНТАРІ