Міліція затримала чоловіка, який ножем вдарив свого товариша

Міліція затримала чоловіка, який ножем вдарив свого товариша

16.01.13 17:38 0 1061
До Києво-Святошинського районного відділу міліції зателефонував черговий лікар районної лікарні і повідомив, що до медичного закладу доставили 25-річного мешканця міста Боярка, з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Під час досудового слідства правоохоронці з’ясували, що тяжкі травми потерпілий отримав під час бійки.

Не перший день потерпілий продовжував святкувати Новий рік. Заробляючи на життя тимчасовими заробітками, він ніколи не переймався планами на майбутнє. Тож шукаючи товаришів по чарці, зайшов до місцевої кав’ярні. Там за столиком відпочивала компанія молодиків, серед яких був його знайомий. Вони щось жваво обговорювали, не звертаючи увагу на присутніх, але чоловікові не сподобалась ні нова компанія, ні їхнє святкове застілля. Будучи вже добряче напідпитку, він підійшов до столика і перевернув його. Між хлопцями виникла бійка. Товариш вимагав від нечемного гостя, щоб той заплатив за зіпсовані харчі та пляшку горілки. На що останній грубо відповів і пішов із закладу. Оскаженілий від образи товариш, наздогнав кривдника на вулиці. Дістав складений ніж і наніс удар у груди, після чого втік з місця події.

Наступного дня, 25-річний підозрюваний був затриманий за місцем проживання та доставлений до районного відділу міліції, де зізнався у скоєному та дав свідчення.

Слідчим відділом місцевої міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі ведеться досудове розслідування і молодикові, який вже мав конфлікти з законом, загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молокопереробне ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ