Івано-Франківщина: Семінар-навчання сільських і селищних голів

Івано-Франківщина: Семінар-навчання сільських і селищних голів

16.01.13 18:29 0 1458
Відбувся семінар-навчання голів сільських, селищних рад та секретарів виконавчих комітетів місцевих рад Надвірнянського району. Проводив навчання керівник апарату райдержадміністрації Василь Гуменюк.

Начальник Державної податкової інспекції в Надвірнянському районі В. Гнатюк в першому питанні,ознайомив присутніхзі станом сплати земельних податків та зміни у їх нарахуванні. Розповів що вводиться податковий блок.

З другого питання доповідав Тарас Рудяк – директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який висвітлив питання «Про взаємодію органів місцевого самоврядування та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у здійсненні супроводу сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Робота фахівців із соціальної роботи в громаді». Також повідомив, що в кожній сільській раді буде працювати фахівець з соціальної роботи. Попросив посприяти сільських голів у виділені приміщень та робочого місця для проведення відповідної роботи.

З третього питання доповідала в.о. начальника служби в справах дітей райдержадміністраціїТетяна Вадюк.

За черговістю слухалося питання «Про практичну реалізацію Закону України ”Про підготовку та реалізацію інвестиційних проектів за принципом “єдиного вікна від 21.10.2010 № 2623-VI та Закону України ”Про індустріальні парки” від 21.06.2012 № 5018-VI, яке доповідав начальник управління економіки райдержадміністрації Василь Уніят. Також з цього питання співдоповідали Зиновій Мазур – заступник начальника відділу євроінтеграції та інвестицій головного управління з упровадження економічних реформ, євроінтеграції та інвестицій облдержадміністрації та Наталія Кобельчак – заступник директора Державної бюджетної установи «Івано-Франківський регіональний центр інвестиції і розвитку». Детально розповіли про забезпечення інвестиційної, науково-технічної та інноваційної діяльності для вирішення питань соціально-економічного розвитку території району та порядок написання інвестиційних проектів. Також зазначили, що існує веб-сайт центру на якому розміщена база даних об’єктів інвестиційної нерухомості. Загалом навчання пройшло вдало та успішно.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Рівненщині 46 сімей ...

КОМЕНТАРІ