Жителям Рівненщини здешевлять комунальні послуги майже на 200 мільйонів гривень

Жителям Рівненщини здешевлять комунальні послуги майже на 200 мільйонів гривень

16.01.13 19:03 0 1058
Понад 145 мільйонів гривень субвенції цьогоріч отримає область, аби краяни змогли отримати субсидії на комунальні послуги, розповіла заступниця голови облдержадміністрації Світлана Сад. У 2012 році таким чином майже 14 тисячам родин зменшили витрати на оплату послуг електро-, газо-, тепло-, водопостачання і водовідведення, квартплати, вивезення сміття.

Також на Рівненщину з державного бюджету надійде ще понад п’ятдесят мільйонів гривень на придбання селянам твердого палива та скрапленого газу. До слова, минулоріч сім тисяч родин області отримали готівку на купівлю палива. Крім цього, жителі області мають можливість отримати субсидії на оплату зв’язку та інші пільги (у тому числі для деяких категорій громадян і на проїзд). На це у держказні передбачено майже сорок мільйонів гривень.

Аби краяни могли скористатися цими грішми, у селах працюють 349 фахівців, які допоможуть оформити призначення держдопомог і житлових субсидій. Приймають документи уповноважені працівники сільських і селищних рад.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині 46 сімей ...
Наступна новина: Рівненщина: В Острозі ...

КОМЕНТАРІ