Столичні правоохоронці встановлюють причини самогубства 19-річної дівчини

Столичні правоохоронці встановлюють причини самогубства 19-річної дівчини

17.01.13 08:31 0 1259
На спецлінію «102» 16 січня 2013 року близько 5.00 ранку надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги, про те, що в квартирі по вул.Городецького у дівчини вогнепальне поранення голови. Лікар бригади станції швидкої допомоги констатувала смерть дівчини.

На місце події одразу виїхало керівництво ГУМВС України в м. Києві,  Печерського РУ та слідчо-оперативна група.

На місці події до правоохоронців звернулися дві дівчини 18 та 19 років, які повідомили, що їхня знайома знаходиться в квартирі без ознак життя. З іх слів, останні познайомилися з загиблою через мережу Інтернет півроку тому, сама вона з Запоріжжя.

Дівчина винаймала квартиру останні три дні, близько 3 години до дівчат звернулася їхня спільна знайома та повідомила, що потерпіла виказувала намір покінчити життя самогубством, після чого вимкнула телефон. Прибувши на квартиру вони виявили тіло дівчини.

Прершочерговими заходами проведеними правоохоронцями на місці події було встановлено, що потерпілій 19 років, приїхала до столиці з м. Запоріжжя. Під час огляду тіла було виявлено рану скриньової ділянки голови. При огляді місця події було виявлено предмет схожий на пістолет.

Слідство розглядає версію самогубства. Правоохоронці перевіряють усі факти та обставини події. Причини самогубства наразі встановлюються.

Подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, по даному факту розпочато кримінальне впровадження за ч. 1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в

м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: У п’ятницю в ...

КОМЕНТАРІ