Тернопільщина: Вручено чотири легкових автомобілів особам з інвалідністю

Тернопільщина: Вручено чотири легкових автомобілів особам з інвалідністю

17.01.13 10:21 0 1362
Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський вручив ключі від чотирьох легкових автомобілів ЗВЗ «Сенс» особам з особливими фізичними потребами.

Заступник голови привітав присутніх з цією радісною подією і зазначив, що найближчим часом буде вручено ще шість таких автомобілі.

Зараз на Тернопільщині проживає понад 54 тисячі інвалідів, підкреслив Юрій Васильович.

« чотирьом жителям Тернопільської області, які мають особливі фізичні потреби, ми вручаємо ключі від легкових автомобілів. І це не поодинокий факт, адже в 2012 році 28 інвалідів вже отримали такі авто, - сказав заступник голови. – Керівництво нашої держави та області й надалі піклуватиметься про людей, які потребують нашої допомоги найбільше. А тому одним із пріоритетів діяльності облдержадміністрації цього року буде соціальний захист таких осіб».

Також Юрій Желіховський передав вітання від голови ОДА Валентина Хоптяна та побажав присутнім міцного здоров’я, Божого благословення та довгий років життя.

Ключі від автівок отримали – житель м.Тернопіль, інвалід війни І групи Юрченко Іван Васильович, житель с.Ридомиль Кременецького району, інвалід війни І групи, Левандовський Михайло Кузьмич, жителька м.Тернопіль, інвалід ЧАЕС І, групи Купчак Ганна Романівна та жителька с.Жуків Бережанського району, інвалід з дитинства І групи Стефанишин Руслана Григорівна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Влада ...
Наступна новина: Водохреща на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ