Учень Червоноградської школи втік до Львова, щоб жебракувати

Учень Червоноградської школи втік до Львова, щоб жебракувати

17.01.13 11:39 0 1058
Наприкінці минулого року у Червоноградський міський відділ міліції надійшло повідомлення від директора місцевої школи-інтернату про те, що їхній 15-річний учень без дозволу залишив навчальний заклад і його місце знаходження невідоме.

Як виявилося, хлопець уже неодноразово покидав навчальний заклад. Відтак, співробітники Червоноградського міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення неповнолітнього.

Працівники Відділу кримінальної міліції у справах дітей провели низку заходів щодо виявлення місця знаходження хлопця. Шукали неповнолітнього у комп’ютерних клубах, парках, підвали, на ринках, горищах, а також - території обслуговування залізничного транспорту та інших місцях, де б він міг бути.

Отримавши інформацію, що неповнолітній може перебувати у Львові, оперативники у січні 2013 року виявили його в одному з комп’ютерних клубів міста.

Як пояснив сам хлопець, у Львові він займався бродяжництвом та жебракуванням. До того ж додав, що у нього немає бажання навчатися у Червоноградській школі-інтернаті, оскільки йому більше подобається місто Львів, оскільки там у нього є друзі.

З юним втікачем правоохоронці провели профілактичну бесіду про недопущення в майбутньому втеч з навчального закладу.

Як повідомив начальник Червоноградського ВКМСД старший лейтенант міліції Руслан Король, упродовж 2012 року у місті зареєстровано 16 зникнень неповнолітніх, яких розшукано.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(Оксана Козачок, Червоноградський МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: Невідомий ...

КОМЕНТАРІ