Львів: Відбудеться театральна прем’єра та художня виставка на «Погулянці»

Львів: Відбудеться театральна прем’єра та художня виставка на «Погулянці»

17.01.13 14:52 0 1302
Центр творчості дітей та юнацтва Галичини пропонує цікаве дозвілля. 16 січня о 19:00 год у Народному драматичному театрі «МИ» відбудеться прем’єра вистави «Коли повертається дощ» Неда Нежданова. 25 січня розпочне роботу виставка художніх робіт.

— Це вже друга вистава за п’єсами цього автора у репертуарі театру «МИ». В п’єсі «Коли повертається дощ» напівфантастичний сюжет. Йдеться про міщанство, знову ж таки  про проблему вибору між спокійним, ситим вічним життям та бажанням людини змінюючи світ, змінюватись і удосконалюватись самій, навіть ціною життя. — Валерій Собецький, режисер-постановник театру «МИ»

25 січня у ЦТДЮГ відкриється виставка навчальних робіт вихованців художньої студії «Арт-дизайн». Експозиція є підсумком навчання за І півріччя 2012-2013 н. р.

Початок 2013 року у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини став насиченим. З 1 до 10 січня у туристично-екскурсійному центрі «Погулянка» перебували діти з Миколаєва та Херсона.

8 січня вихованці та педагоги студії раннього естетичного виховання «Равлик» спільно з відділом технічної творчості у міському фестивалі «Спалах Різдвяної звізди».

12-14 січня у ЦТДЮГ відбувся Міжнародний відкритий фестиваль-конкурс мистецтв для дітей та юнацтва «Різдвяні  канікули». У фестивалі взяли участь творчі колективи з Польщі, Болгарії, Білорусії та України (Севастополь, Іллічівськ, Херсон, Рівне).

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україну хочуть залишити ...
Наступна новина: Україна увійшла в десятку ...

КОМЕНТАРІ