Працівники Вінницького ДСО врятували пораненого у бійці

Працівники Вінницького ДСО врятували пораненого у бійці

17.01.13 19:31 0 1144
На централізований пульт охорони Управління ДСО при Вінницькій обласній міліції надійшов сигнал «тривога» з одного із місцевих кафе.

Наряд групи затримання ДСО прибув на місце події за лічені хвилини. Під час огляду приміщення було виявлено чоловіка з колото-різаною раною. Працівники УДСО негайно викликали карету швидкої медичної допомоги, якою потерпілого було госпіталізовано до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні.

Під час з’ясування всіх обставин правопорушення встановлено, що потерпілий відпочивав у кафе разом зі своїми приятелями. Під час застілля між чоловіками виникла бійка. Коли в хід пішли кулаки, персонал закладу одразу натиснув на тривожну кнопку. В результаті з’ясування стосунків один із учасників бійки отримав колото-різані поранення.

Усіх учасників інциденту затримали та доставили до райвідділу міліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Розслідування триває.

УДСО при УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Славко Хоробрик знову ...

КОМЕНТАРІ