У Чернігові комерсанти використовували логотипи чужого банку

У Чернігові комерсанти використовували логотипи чужого банку

17.01.13 10:34 0 1070
Співробітники управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Чернігівській області виявили факт незаконного використання знаків для товарів і послуг одного з українських банків з боку посадових осіб іншого комерційного підприємства.

Комерсанти в безкоштовних інформаційних виданнях неодноразово друкували оголошення про надання кредитів, використовуючи при цьому знаки для товарів і послуг одного з відомих українських банків. Причому дозволу на використання свого товарного знака іншими комерційними структурами ця фінустанова не надавала.

Стало також відомо, що розмір матеріальної шкоди, заподіяної банку діями комерційного підприємства щодо незаконного використання знаків для товарів і послуг у рекламних матеріалах і діловій документації, складає понад 5 млн грн.

За даним фактом Чернігівський міськвідділ УМВС України в Чернігівській області почав досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.3 статті 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знаків для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Правопорушення карається штрафом від десяти до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ