У п’ятницю в Івано-Франківську - громадські слухання про місцеві  податки і збори

У п’ятницю в Івано-Франківську - громадські слухання про місцеві податки і збори

17.01.13 08:35 0 1097
18 січня о 14.00 в приміщенні українсько-канадського бізнес-центру (вул. Дністровська,26, ІІ-ий поверх, зал засідань) розпочнуться відкриті громадські слухання - обговорення проекту змін до рішення міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Івано-Франківської міської ради».

Як зазначають у прес-службі міськвиконкому, цей проект рішення передбачає внесення змін до Положення про збір за місця для паркування транспортних засобів, а саме вилучення ряду парковок із Переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів. Мета: впорядкування справляння місцевих податків і зборів.

Розробник проекту рішення – управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради. Відповідальна особа за проведення громадських слухань: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку С.Руденко.

Довідково

м. Івано-Франківськ вул. Грушевського, 21, каб. 417, тел. 55-21-17 або в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/, розділ «Доступ до публічної інформації» / «Проекти рішень».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Столичні правоохоронці ...
Наступна новина: Михайло Вишиванюк і Борис ...

КОМЕНТАРІ