Уряд готує Всеукраїнський референдум

Уряд готує Всеукраїнський референдум

17.01.13 18:06 0 1340

Уряд прийняв постанову, що стосується підготовки до Всеукраїнського референдуму

У середу, 16 січня, Кабінет міністрів прийняв постанову №16 «Деякі питання забезпечення підготовки і проведення всеукраїнського референдуму».

Документом, крім іншого, визначається механізм оплати або компенсації вартості послуг, наданих окружним і дільничним комісіям Всеукраїнського референдуму.

«Постановити, що при підготовці та проведенні всеукраїнського референдуму оплата або відшкодування вартості послуг, наданих окружним і дільничним комісіям референдуму, а також відшкодування за умови незавершеного фінансування референдуму кредиторської заборгованості окружних комісій референдуму після закінчення терміну їх повноважень здійснюються відповідно до Порядку оплати або відшкодування вартості послуг, наданих окружним і дільничним виборчим комісіям під час підготовки та проведення виборів народних депутатів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2001 р. № 1713», - наголошується в постанові.

Ознайомитися з оригіналом постанови можна за цим посиланням.

Нагадаємо, про Всеукраїнський референдум український політикум заговорив у минулому році. Передбачається, що на нього можуть бути виставлені питання, що стосуються російської мови і збільшення повноважень Президента.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак  в ефірі «5 каналу» завив, що питання щодо статусу російської мови в Україні, можливо, буде вирішено на всеукраїнському референдумі.

Джерело: Коментарі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ