На Івано-Франківщині діти врятували життя новонародженому малюкові

На Івано-Франківщині діти врятували життя новонародженому малюкові

18.01.13 11:30 0 1287
16 січня, в м. Богородчани двоє хлопчаків, що поверталися зі школи, проходячи повз один із будинків, почули дивний стогін. Школярі пішли на звук, який орієнтовно лунав із підвалу будинку. Підійшовши ближче, діти побачили шокуючу картину: на сходах лежало голе немовля, рот якого був заткнутий шматком паперу. Брати негайно закликали на допомогу дорослих, які підібрали малюка та викликали невідкладну медичну допомогу.

Як стало відомо пізніше, породіллею виявилась 20-річна мати-одиначка, жителька одного із сіл Богородчанського району. Народивши на сходах підвалу, вона покинула немовля, а сама пішла по своїх справах. На разі мати та дитина перебувають під наглядом лікарів. Стан новонародженої дівчинки оцінено як «середньої важкості».

За фактом замаху на вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини розпочато кримінальне провадження. Жінці загрожує позбавлення волі на термін до 5-ти років.

Правоохоронці відвідали школу, в якій навчаються хлопці аби офіційно їх нагородити. Юним рятівникам працівники міліції подарували символічні подарунки: м’які іграшки - героїв мультфільму «Чіп і Дейл», які «завжди поспішають на допомогу».

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Львівщина: У Дрогобичі ...

КОМЕНТАРІ