Львівщина: У Дрогобичі 30-річний чоловік розгорнув наркобізнес

Львівщина: У Дрогобичі 30-річний чоловік розгорнув наркобізнес

18.01.13 11:41 0 1104
Житель Мостиського району задумав розгорнути на теренах Дрогобиччини справжню мережу збуту психотропної речовини. Саме у Дрогобичі 30-річний зловмисник вирішив організувати «тіньовий» бізнес у сфері незаконного збуту кустарно виготовлених з ефедрину препаратів.

Неподалік залізничного вокзалу у місті Львові двоє "гінців" прибули на заздалегідь домовлене місце зустрічі. Упізнавши свого спільника, місцевий крутій передав медичний шприц, заповнений прозорою безбарвною речовиною об’ємом 10 міліграм.

Придбану речовину чоловік перевіз у рейсовому автобусі сполученням «Львів-Дрогобич», маючи намір перекинути наркотики через огорожу на територію Дрогобицької виправної колонії.

Чоловік намагався непомітно перекинути через огороджену територію наркотичний засіб. У зв’язку з цим замотав її у згорток зі шматками фарфорового горнятка, щоби надати йому ваги. Але попри всі марні старання, чоловіка помітили охоронці виправної колонії, а невдовзі зловмисника затримали дрогобицькі правоохоронці.

Дрогобицьким міськрайонним судом підсудного визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років із встановленням іспитового строку на 3 роки.

Відзначимо, що кустарно виготовлені препарати з ефедрину, псевдоефедрину, або препарати, які містять амфетамін та метамфетамін, відносяться до особливо небезпечних психотропних речовин.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Львівщина: Горілка ...

КОМЕНТАРІ