В Чернівцях затримали двох

В Чернівцях затримали двох "гопників" за пограбування

18.01.13 12:43 0 1306
Працівники міліції «по гарячих слідах» затримали двох юнаків, які пограбували 12-річного чернівчанина.

До Шевченківського райвідділу міліції звернулася 48-річна чернівчанка та повідомила, що на одній із вулиць міста, двоє невідомих, погрожуючи фізичним насильством її сину, заволоділи його мобільним телефоном, вартістю 800 гривень.

Для розкриття цього злочину працівники міліції вжили ряд невідкладних пошукових заходів. І вже за годину, після звернення матері до міліції, співробітники кримінальної міліції у справах дітей, слідчо-оперативної групи райвідділу та батальйону патрульної служби міліції за підозрою у скоєнні цього злочину затримали двох жителів Сторожинецького району, віком 13-ти і 14-ти років.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Крім цього, батьки 13-річного юнака будуть притягнуті до адміністративної відповідальності передбаченої ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо Ви стали жертвою грабіжників, то негайно звертайтеся до найближчого райвідділу міліції або телефонуйте на спецлінію «102». Оперативне звернення до правоохоронців збільшує вірогідність затримання Вашого кривдника.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині діти-сироти ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ