На Волині достроково звільнений зек вчинив пограбування і побиття

На Волині достроково звільнений зек вчинив пограбування і побиття

18.01.13 16:00 0 1677
Чотири роки і два місяці позбавлення волі отримав житель Старовижівського району за вчинення хуліганських дій і грабежу.

До Старовижівського райвідділу міліції звернулися двоє жителів району із заявою про те, що місцевий житель вчинив відносно них хуліганські дії та відкрито заволодів кінною підводою.

Правоохоронці встановили, що напередодні чоловік і дружина разом зі своєю неповнолітньою донькою поверталися додому із гостин у матері. Сімейство їхало кінною підводою вулицею села. Раптом до них підбіг нетверезий чоловік і вдарив жінку в обличчя. Чоловік, звісно, став за неї заступатися, тож і йому дісталося на горіхи (кривдник бив його ціпком по голові і руках). Після цього зловмисник стягнув усіх із підводи, скочив у віз і помчав геть. Таким чином сім’я повернулася додому пішки.

Працівники міліції стверджують, що раніше чоловік уже відбував покарання за вчинення грабежу. Був достроково звільнений із місць позбавлення волі, але, не дочекавшись закінчення іспитового терміну, він вчинив інший злочин.

Відносно зловмисника правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство), ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Старовижівський районним суд Волинської області виніс вирок: зловмисник отримав чотири роки і два місяці позбавлення волі.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львові двічі судимий ...
Наступна новина: Працівники УБОЗу викрили ...

КОМЕНТАРІ