Івано-Франківщина: ГК « Буковель»  має забезпечити якісну  підготовку   до фіналу Кубка  світу з фрістайлу

Івано-Франківщина: ГК « Буковель» має забезпечити якісну підготовку до фіналу Кубка світу з фрістайлу

19.01.13 08:42 0 1520
Рішенням колегії облдержадміністрації, 17 січня, щодо стану підготовки до проведення фіналу Кубка світу з фрістайлу серед чоловіків та жінок на території туристичного комплексу «Буковель» ТОВ «Скорзонера» (директор Олександр Шевченко) рекомендовано «здійснити заходи з належної підготовки туркомплексу «Буковель» до проведення 23 лютого фінальних змагань Кубка світу з фрістайлу в дисципліні «лижна акробатика».

Вперше в історії лижного спорту Івано-Франківська область прийматиме змагання, в яких візьмуть участь представники 14 країн світу.

Зокрема, «Буковель» має забезпечити будівництво трампліну відповідно до вимог Міжнародної федерації лижного спорту та будівлі для роботи суддівської колегії. Учасників Кубка буде забезпечено технічними засобами підйому до місця старту та приміщенням для підготовки лиж; засобами електронного зв’язку, проживанням та харчуванням представників команд країн-учасниць, членів Оргкомітету, акредитованих журналістів, суддів та офіційних осіб. До того «Буковель» має провести технічне обстеження канатно-бугельних витягів та снігових гармат, впорядкувати прилеглу територію, виділити приміщення для роботи антидопінгового центру.

Головному управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, яке очолює Мирослав Карабін, доручено виготовити нагородну атрибутику для переможців і призерів змагань, Управління МВС України – забезпечити громадську безпеку та охорону правопорядку, департаменту охорони здоров’я ОДА - «вирішити питання щодо забезпечення змагань лікарями та молодшим медперсоналом».

23 лютого, по завершенню змагань, відбудеться прес-конференція.

Довідково

1 червня 2012 року рішенням конгресу міжнародної федерації лижного спорту FIS у м. Кангвонленд (Південна Корея) Україні надано право проведення фіналу Кубка світу з фрістайлу серед чоловіків і жінок.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Відкрито ...

КОМЕНТАРІ