На Івано-Франківщині нігерієць вчинив пограбування

На Івано-Франківщині нігерієць вчинив пограбування

19.01.13 11:25 0 1472
Нігерієць пограбував свого співвітчизника, бо той «відбив» у нього кохану.

В грудні до івано-франківської міліції звернувся громадянин Нігерії, студент одного із місцевих вузів, із заявою про те, що з його квартири зникли цінні речі та гроші загальною сумою 9тис.700 доларів США.

Потерпілий розповів, що помешкання, в якому проживає, він винаймає разом зі своїм другом, теж нігерійцем. На даний час вони є студентами заочної форми навчання першого курсу місцевого університету та тимчасово проживають в місті Івано-Франківську.

З квартири зникла ігрова приставка марки «SonyPlayStation2», два ноутбуки марок «HPPavilion» та «AppleMasBookPro», два наручних годинники один з яких марки «RoyalLondon» і два спортивні рюкзаки в яких знаходились гроші загальною сумою 9тис.700 доларів США.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками відділу карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС встановлено, що крадіжку вчинили два громадянина Нігерії, студенти третього курсу того ж таки університету. Спочатку молоді люди товаришували та часто гостювали один в одних до моменту конфлікту, що виник через симпатію до дівчини-українки. Один із правопорушників пояснив, що на крадіжку погодився із прохання товариша, адже студент-першокурсник, так би мовити, «відбив» дівчину друга.

Правоохоронці затримали крадіїв, саме тоді, як в одному з кафе міста Івано-Франківськ студенти-іноземці намагались продати викрадене.

Тож, особиста образа стала причиною і умовою вчинення злочинного посягання, за яке доведеться відповісти згідно ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівник ДСО Львівщини ...

КОМЕНТАРІ